Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

7,7 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,0
Komfort
7,5
Lokalizacja obiektu
7,5
Udogodnienia
7,3
Personel
7,8
Stosunek jakości do ceny
8,2
Opinie
    Andrzej
    pl
    9,6
    3 października 2017
    Początek dobry
    Na jedną noc wystarczy.
    Pokoj i wyposażenie wystarczające. Kawa znakomita.
    Krzysztof
    pl
    6,7
    14 września 2017
    W sam raz na nocleg tranzytowy
    Lekki hałas od pobliskiej ulicy. Poza tym pani w recepcji nie miała jak wydać reszty i zamiast spróbować gdzieś rozmienić pieniądze, wysłała mnie do pobliskiego miasteczka by poszukać gdzie mogą to zrobić... Dodatkowo, warto wspomnieć, że śniadanie które jest w cenie wynajmu, różni się od wyobrażenia przeciętnego Polaka (popakowane w foliowe woreczki ciastka, ciasta, rogale i suchary + do tego bardzo dobra kawa)
    Położenie blisko Wenecji, czyste pokoje.
    pl
    5,0
    12 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Slawomir
    gb
    10
    31 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maciej
    pl
    7,5
    28 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    małgorzata
    pl
    6,7
    26 sierpnia 2017
    Nadaje się na krótki pobyt; dobry, jako baza wypadowa.
    Nie działała klimatyzacja, co było uciążliwe przy upale w dzień i w nocy. Na śniadania wyłącznie słodkie herbatniki z supermarketu.
    Czysto, duży pokój i łazienka z zestawem kosmetyków, bezpieczny parking. Dobra kawa.
    małgorzata
    pl
    6,2
    23 sierpnia 2017
    Prawie wszystko zgodnie z opisem.
    W naszym pokoju nie działała klimatyzacja, co było znacznym dyskomfortem przy upalnych nocach. Zamiast takiej ilości słodyczy lepiej i chyba taniej byłoby podać np: pomidory, jaja, ser lub wędlinę.
    Bardzo czysto; duży pokój i łazienka, wygodny parking. Dobry na krótki pobyt i jako baza wypadowa.
    Tomasz
    pl
    8,8
    12 sierpnia 2017
    Dogodny nocleg w podróży, niedaleko Wenecji.
    Komary. Śniadanie - typu włoskiego; bardzo "na słodko".
    Dzieciom ogromnie podobał się "zwierzyniec". (Dorosłym - trochę mniej - koguty budziły wczesnym rankiem :-) )
    Andrzej
    pl
    4,6
    8 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jolanta Frączkowska
    pl
    5,0
    5 sierpnia 2017
    Agroturystyka w San Dona di Piave
    Otoczenie niechlujne, śniadanie podawane tylko przez pół godziny, na śniadanie dostaliśmy zestaw zapakowany w folię prosto z supermarketu słodyczy, nutelle oraz kawę. Personel nie mówi po angielsku. Obiekt przy ruchliwej drodze, jest głośno. Miejsce nie nadaje się na dłuższy pobyt.
    Czysta łazienka. Działająca klimatyzacja.
    Tomasz
    pl
    8,8
    26 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Zenon
    pl
    6,7
    23 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agata
    pl
    9,2
    22 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl
    10
    21 lipca 2017
    OK
    -
    Bardzo miła obsługa
    Krzysztof
    pl
    7,9
    13 lipca 2017
    Miła, uczynna właścicielka, poprosiliśmy o wcześniejsze śniadanie i wszystko było przygotowane - szkoda, że tylko na słodko, ale tak to jest we Włoszech.
    Magdalena
    pl
    8,3
    2 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl
    8,3
    28 czerwca 2017
    Bardzo fajne miejsce na tranzyt.Dobre swojskie klimaty i wino.
    Bardzo intensywne zapachy wpokoju i na korytarzu .Właściciel zużywa bardzo dużo wkłądów zapachowych.
    Śniadania na słodko czyli po włosku.
    Mieczysław
    pl
    8,3
    4 czerwca 2017
    Dobra baza wypadowa do Wenecji, śniadanie typowo włoskie. Bardzo sympatyczny gospodarz.
    Agata
    pl
    10
    28 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    hen
    pl
    6,2
    12 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii